Tandlægerne i Vivild” flytter ind i Sparekassens bygning på Langgade.

I forbindelse med fusionen med tidligere Langå Sparekasse i 2020 flyttede Sparekassen Djurslands hovedsæde til Langå. I Sparekassens tidligere hovedsæde på Langgade 42 i Vivild blev der derfor en del plads ledigt. Der er nu indgået en aftale om, at bygningen sælges til ”Tandlægerne i Vivild” v/familien Krogsgaard. Sparekassen har i stedet lejet den del af bygningen, som tidligere har huset ”posthuset” i Vivild.


Jens fra Tandlægerne og Peter fra Sparekassen er begge yderst tilfredse med, at den her aftale er kommet i stand. En markant bygning i byen friskes op – og der bliver masser af liv, som altid er kærkomment i de mindre byer.

"Sparekassen fortsætter i Vivild. Vi får sat ”Posthuset” i stand i løbet af efteråret – og så er vi klar til igen at tilbyde afholdelse af kundemøder." - 

Peter Lading Sørensen, direktør – Sparekassen Djursland


"Vi er tilfredse med vores nuværende klinik, men med flytningen får vi hele pakken både i forhold til indretning, plads, beliggenhed og ikke mindst parkeringsforhold. Når lokalerne er bygget om, kommer vi til at tilbyde topmoderne forhold for patienter og ansatte.

Jeg ser det som en win-win-win situation for Sparekassen, for byen og for os. Det er næsten umuligt at skaffe mere plads på klinikken i Nørregade, og vi er efterhånden så mange ansatte, at såvel klinikrum som personaleforholdene skal forøges og udvides. Det skal også ses som en del af klinikkens generationsskifte, da Maj og jeg har trukket os noget tilbage og givet plads til de yngre medarbejdere, herunder vores søn og svigerdatter. Alle vore dejlige medarbejdere glæder sig til de nye rammer, og jeg må sige, at de fortjener det. Det bliver en spændende proces med at skabe den nye klinik, og vi vil alle se frem til at byde patienterne velkommen på Langgade." - Jens Krogsgaard, Tandlægerne i Vivild

På billedet ses Jens, Maj og Christian Krogsgaard, Sarah Engberg fra Tandlægerne og Peter Lading Sørensen fra Sparekassen.